AWRON

ALBI Engineering is officieel dealer van AWRON digitale displays.

 

klik hier voor de website van AWRON 

Digitale displays voor BMW 1,2,3,4,5,6 series, voor zowel benzine als diesel. En nu ook voor de X5M en X6M. Leuke, serieuze gadget!

Op het moderne OLED display wordt o.a. weergegeven: snelheid, accuspanning, water-, differentieel- en olietemperatuur, olie-, benzine- en turbodruk, g-krachten, 0-100/200 km/u meting, koppel, vermogen, etc. Afhankelijk van type en uitvoering.

Het display is geïntegreerd in het interieur door gebruik te maken van één van de ventilatie-roosters. Het display wordt, compleet gemonteerd, inclusief het rooster geleverd. Zappen kan of dmv touchscreen of stuurwieltoets. Afhankelijk van type en uitvoering.

Nu naast Duitse, ook in Engelse weergave.

De E46DGA leest de gegevens rechtstreeks uit de ecu en geeft deze op het moderne, dimbare OLED-display weer. De bediening werkt middels touchscreen en via usb zijn er updates mogelijk. De E46DGA is voor alle E46's geschikt, voor de M3 is een aparte E46DGA-M3 set.

De E8/9xDGA leest de gegevens rechtstreeks uit de ecu en geeft deze op het moderne, dimbare OLED-display weer. De bediening werkt middels één van de stuurwieltoetsen. Dit gebeurt na het 10 sec. vasthouden van een toets naar keuze. Via usb zijn er updates mogelijk.

De E8/9xDGA is voor alle 1+3 -series geschikt, dus ook M3 en 1M.

Kits vanaf €575.- incl btw.

Duidelijke inbouw- en bedieningshandleiding.

Installatie kan uiteraard ook door ALBI Engineering uitgevoerd worden .

Informeer naar de mogelijkheden!