Shift Light Module

NIEUW!! AIM Shift Light expansion module voor AIM dataloggers & dashboards

Deze innovatieve AIM SHIFT LIGHT MODULE is een compacte reeks van tien RGB-LED's die de RPM-drempelwaarden, waarschuwingen en andere indicatoren kan visualiseren. Erg handig bij een datalogger zonder dash (AIM EVO4S & AIM EVO5), of als het dashboard is gepositioneerd op een plek waarbij toerental indicatie, alarmprioriteiten, etc niet gemakkelijk te zien is. De LED-kleur en RPM waarde zijn eenvoudig in te stellen (LED aan / uit). Zelfs is het mogelijk om deze versnellingsnummer afhankelijk te maken.

De AIM Shift Light module is zelfs (voor de 1.2 generatie AIM displays) in te stellen als een Predictive Lap Timer: De LED-balk wordt groen als u uw chrono verbetert in vergelijking met de beste van de sessie en rood als deze juist verslechterd.

Deze AIM Shift Light Module uitbreiding kan aangesloten worden op de volgende AIM dataloggers op 5-polige CAN connectie:

- AIM EVO4S & AIM EVO5

- AIM MXL2 / AIM MXS / AIM MXS 1.2 / AIM MXP / AIM MXG / AIM MXG 1.2

- AIM MXS Strada / AIM MXS 1.2 Strada / AIM MXP Strada / AIM MXG 1.2 StradaIP-klasse: IP65

Afmetingen: 116x27x17 cm

Gewicht: 70 gram

Prijs is 160.- ex btw. 5-polige kabel (lengte opgeven bij bestellen) kost 40.- ex btw.

Vragen of bestellen: Contact pagina

of info@albi-engineering.nl 

Memory Module en Memory Key

Nieuw is de Memory module, een externe SD card houder die via can bus (EXP) aan de AIM logger gekoppeld is en parallel data opslaat. De SD card (tot 128Gb) kan in de pitstop, zelfs met draaiende motor, gewisseld worden. De Memory module kan gekoppeld worden aan de MXL2, MXG, MXS, Evo4S en Evo5 via de EXP can poort. Meestal is in dit geval ook een AIM Datahub (zie onder) benodigd, aangezien de GPS Module (behalve bij de Evo4S) ook op EXP poort aangesloten is. De data kan mbv Racestudio3 van de SD card gedownload worden.

Prijs is € 180.- ex btw

- Afmetingen: 56 x 79 x 18 mm

- Inclusief 4 GB SD kaart (klasse 10)

- Kabellengte: 40 cm met 5 polige Binder connector 

- Gewicht: 100 gram

- Waterbestendigheid: IP65

Vragen of bestellen: Contact pagina

of info@albi-engineering.nl

 

 

 

 

 

 

Met de Data Memory key voor de oudere AIM MXL en Evo4 dataloggers kunt u eenvoudig data opslaan. De memory key kan gewisseld worden terwijl de datalogger aan het loggen is. Vervolgens kunt u de data memory key in de USB poort van uw computer pluggen om de data te downloaden in de Race Studio software. € 150.- ex btw

Channel Expansion

Kanaaluitbreidingsmodule voor het uitbreiden van een AIM MXL, MXL2, MXG, Evo3 of Evo4 datalogsysteem met 4 extra analoge kanalen (0-5 V) of 2 snelheidskanalen en 2 analoge kanalen (configureerbaar). Module wordt aangesloten op de CAN aansluiting van de datalogger. Logfrequentie tot 100 Hz. Afmetingen: 105x33x28 mm. Kabellengte 150 cm.

Let op: het is niet mogelijk om thermokoppel sensoren (temperatuursensor met gele 2-polige stekker) aan te sluiten op deze module. In dat geval kan een thermokoppelhub gebruikt worden. € 220.- ex btw.

Thermocouple hub

4-voudige thermokoppel CAN aansluitmodule. Hiermee kunt u via de CAN bus op een AIM MXL, MXL2, MXG en Evo3/4 extra thermokoppel temperatuursensors (geel) aansluiten. Logfrequentie tot 100 Hz. € 220.- ex btw.

 Datahub

Datahub 4-voudige CAN aansluitmodule. Via de datahub kan een MXL, MXL2, MXG of Evo3/4 datalogsysteem met 4 CAN module's, zoals GPS/Lambda LCU/Smartycam/ Memory key/Channel expansion/TC hub, verbonden worden. Kabellengte 40 of 150 cm. € 60.- ex btw.

GPS Module

Meetfrequentie 10 Hz. Deze dient te worden gekoppeld aan de CAN/EXP uitbreidingspoort van een AIM MXL of Evo3 systeem. Bij de MXL2 en MXG zit de module in de kit. De Evo4 logger heeft een geintegreerde gps module. Hiermee komen de volgende extra kanalen beschikbaar: GPS snelheid, GPS positie, G-kracht in dwars-, en lengterichting (berekend), stijging/daling en verplaatsingsrichting, laptime, importeren in Google Earth. Goede tool voor rijders-, rem- en chassis setup analyse. Set bestaat uit: GPS module met CAN aansluitkabel (5-polige schroefconnector) en Nederlandse handleiding. € 250.- ex btw Roofmount versie kost € 300.- ex btw.

LCU One lambda

Zeer nauwkeurige AIM wide band Lambda controller met analoge output 0-5 V, digitale CAN bus en RS232 configuratie-aansluiting (RS232 configuratiekabel optioneel). Meetbereik lambda 0,65 - 1,6. Configureerbare uitgang. Een absolute aanrader voor het nauwkeurig afstellen van benzine- en dieselmotoren (in te stellen via software). Aan te sluiten op datalogger (via analoge ingang op alle dataloggers en via CAN bus op AIM dataloggers), testbankelektronica of voltmeter. Wordt geleverd incl. controller, Bosch 4.9 sensor, kabelboom, analoge aansluitkabel met 4-polige zwarte connector, CAN aansluitkabel met 5-polige schroefconnector en CAN eindconnector. V.a. € 332.- ex btw