Bandenspanningmeter en temperatuurmeter

ALBI Engineering heeft een aantal topprodukten in het programma, waaronder deze handige bandenspanningmeter. Bandenspanning is één van de belangrijkste factoren. Naast de normale functie als bandenspanningmeter, kunnen vooraf de 'koud' gemeten waarden opgeslagen worden en vergeleken worden met de actuele waarden.

Normal mode: Weergave van de actueel gemeten bandenspanning.

Memory mode: Opslaan van de (koud) gemeten bandenspanning. Vergelijken met de opgeslagen (warm) gemeten bandenspanning.

- Goed afleesbaar, scherp display

- Hoge meetnauwkeurigheid, 0.01 bar resolutie, <0.1% nauwkeurig

- Meetwaarden opslag van 15 tests

- 9V blokbatterij stroomvoorziening

- Siliconen bescherming

- Auto power off na 2 minuten

- Hoge functiezekerheid

Prijs € 150,- excl. BTW

Bestellen? Klik hier

 

 

 

 

Nieuw is de temperatuurmeter.

 

Deze digitale asfalt- en bandtemperatuur priksensor is speciaal gemaakt om de temperatuur van de band net onder de oppervlakte te meten. Voor een betrouwbare bandtemperatuurmeting is het noodzakelijk om net onder de bandoppervlakte te meten omdat de buitenkant van de band snel afkoelt als men de pits in rijdt. Tevens kan met deze bandtemperatuur pyrometer de asfalt- en luchttemperatuur worden gemeten.

Alle gemeten temperaturen (0-1000 gr C) worden per set (bandtemperatuur links, midden en rechts, asfalttemperatuur en luchttemperatuur) opgeslagen in het geheugen van deze bandtemperatuurmeter (max. 10 sets). Het display is voorzien van achtergrondverlichting welke automatisch wordt geregeld door de ingebouwde lichtsensor.

Deze asfalt- en bandtemperatuurmeter wordt geleverd inclusief priksensor. De punt van de priksensor heeft een diameter van slechts 0.5 mm waardoor deze makkelijk in de band geprikt kan worden zonder de band te beschadigen.

Technische gegevens:

- Goed afleesbaar, scherp display

- Hoge meetnauwkeurigheid, 0.25 gr Celsius resolutie, 1 gr Celsius nauwkeurig

- Meetwaarden opslag van 10 tests

- 9V blokbatterij stroomvoorziening

- Siliconen bescherming

- Auto power off na 2 minuten

- Hoge functiezekerheid

Prijs € 220,- excl. BTW

Bestellen? Klik hier

 

 

 

 

 Laptop Turnplate

Geen krassen meer op het dak van de auto en je laptop zal er ook niet meer vanaf glijden! Zeer herkenbaar probleem... De Laptop Turnplate is echt een must have. Hij is klein, rond en bestaat uit twee onafhankelijk draaibare schijven. Ook zitten er aan beide kanten anti-slip randjes op die voorkomen dat de laptop, van bijvoorbeeld het dak, wegglijdt. Ideaal dus en past makkelijk in de laptoptas.

Prijs € 29.- excl btw

Gear indicator & Powershift

Grote, duidelijke gear-indicator met Nederlandse handleiding. Wordt aangesloten op elke sequentiële bak met potentiometer en daarna simpel te kalibreren. Diverse potentiometers leverbaar. Incl kabelboom op gewenste lengte. Vanaf € 199.- ex btw

Niet alleen displays, maar uiteraard ook alle oplossingen voor ieder merk sequentiële versnellingsbak mbt tot powershift (vol gas opschakelen), throttle blip (tussengas bij terugschakelen) en paddleshift systemen leverbaar.

Informeer naar de mogelijkheden!

Carbon cover + dashboard

ALBI Engineering kan diverse carbon covers en dashboards leveren. O.a. voor de AIM MXL serie is een cover gemaakt. Carbon of polyester dashboards op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Overige diversen

overige diversen