Garmin Catalyst - RacecoachGarmin Catalyst – Driving Performance Optimiser – Racecoach

Deze baanbrekende 'virtuele coach' wordt bevestigd in je cockpit, voor bestuurders van alle niveaus en verzamelt prestatiegegevens, geeft realtime audio feedback en biedt directe sessie-analyse om je de belangrijkste verbeterpunten te laten zien.

Meer info en bestellen in de SHOP!

 


ONTDEK JE VOLLEDIGE RIJPOTENTIEEL

Deze baanbrekende 'virtuele coach' wordt bevestigd in je cockpit, voor bestuurders van alle niveaus en verzamelt prestatiegegevens, geeft realtime audio feedback en biedt directe sessie-analyse om je de belangrijkste verbeterpunten te laten zien.

De Garmin Catalyst monteer je in de cockpit van een trackday- of raceauto. Het toestel verzamelt gegevens over je prestaties en biedt real-time coaching met geluid aan die je helpt jouw volle potentieel te bereiken op het circuit. Aan het einde van de trainingssessie krijg je onmiddellijk een gedetailleerde analyse van je prestatie en preciseert het toestel ook de verbeterpunten die je moet realiseren om maximale efficiëntie te behalen. Met de coaching op het circuit en data-analyse naast het circuit richt de Garmin Catalyst zich op het optimaliseren van de prestaties van coureurs van alle niveaus. Naast de True Optimal Lap functie, introduceert de set innoverende functionaliteiten ook een nieuwe True Track Positioning technologie. Deze duidt de ideale lijn van een wagen op de racebaan aan door gebruik te maken van een combinatie van geïntegreerde versnellingsmeters, beeldbewerking en 10 Hz multi-GNSS positionering. Verder legt het Remote Cam accessoire HD-video's van 1080p vast die je opnieuw kan afspelen op het Garmin Catalyst apparaat met real-time gesynchroniseerde overlays die snelheid weergeven, net zoals data van de rit en nog veel meer. De Garmin Catalyst maakt het voor coureurs mogelijk om op de baan en zonder enige interactie met het apparaat in real-time coaching signalen te ontvangen via een compatibele helm of door ze af te spelen op de autoradio met bluetooth. De audiosignalen worden voor en na de bochten afgespeeld en geven zo onmiddellijk feedback zonder te moeten wachten tot het einde van de rit.

TRUE TRACK POSITIONING

Deze baanbrekende technologie maakt gebruik van 10 Hz multi-GNSS positionering, beeldverwerking en ingebouwde versnellingsmeters om je racelijn op het circuit te genereren.

RIJCOACH OP HET CIRCUIT

Op het circuit wordt Garmin Catalyst snel je realtime 'virtuele coach', met audiosignalen via de Bluetooth® technologie van je headset (vereist helm of headset met Bluetooth technologie) of autoradio.

TRUE OPTIMAL LAP

Deze revolutionaire technologie combineert je beste tijden voor elk circuitsegment om je optimale rijtijd te tonen op basis van lijnen die je daadwerkelijk hebt gereden en die je kunt herhalen.

APEX-PRESTATIES

Welke lijn moet je volgen bij iedere bocht? Bekijk op de kaart hoe vroege of late apex-beslissingen je algehele snelheid op het circuit beïnvloeden.

REALTIME RONDEGEGEVENS

Op het circuit houdt Garmin Catalyst je beste rondetijd, adaptieve deltatijd, aantal ronden en totale sessietijd bij.

BEVESTIGING IN DE COCKPIT

Bevestig Garmin Catalyst in de cockpit met behulp van de meegeleverde krachtige zuignap of de meegeleverde schroefbevestiging.

BEKIJK VERBETERPUNTEN

Bekijk na je sessie onmiddellijk de prestatiegegevens op je toestel om te zien waar op het circuit je grootste verbeterpunten liggen.

AUTOMATISCHE INTERPRETATIE

Garmin Catalyst doet de analyses. Je hoeft dus geen gegevens naar je computer te sturen – en geen omslachtige grafieken met kronkellijntjes waar je urenlang mee bezig bent om de gegevens te analyseren.

ADAPTIEVE COACHING

Vergelijk eenvoudig prestatiegegevens uit je andere sessies en krijg onmiddellijk adaptieve suggesties om te zien waar je het beter zou kunnen doen.

DATABASE MET CIRCUITS

Garmin Catalyst wordt geleverd met een database vol circuits van over de hele wereld. Met Garmin Catalyst kunnen gebruikers ook eenvoudig circuits toevoegen aan de database.

EXTERNE CAMERA

De meegeleverde externe camera legt heldere, scherpe HD-video vast, die op het toestel kan worden afgespeeld met tijdgesynchroniseerde overlays die snelheid, rondegegevens en meer weergeven.

GEGEVENS OP AANVRAAG

Bekijk gedetailleerde prestatiegegevens op je 7-inch Garmin Catalyst toestel of open een overzicht van je gegevens op je mobiele toestel of computer met Garmin Connect™ app.

WAARSCHUWING: dit toestel is alleen bedoeld voor recreatief gebruik in een circuitomgeving. Gebruik dit toestel nooit op de openbare weg. Het niet opvolgen van deze waarschuwing kan leiden tot een ongeval met materiële schade, ernstig persoonlijk letsel of overlijden. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en verstandig gebruiken van dit toestel.

FYSIEKE AFMETINGEN: 19,9 x 12,2 x 2,4 cm

SCHERMGROOTTE: 15,2 x 8,9 cm; 17,7 cm (6,95″)

SCHERMRESOLUTIE: 1024 x 600 pixels

TYPE SCHERM: Breed IPS-beeldscherm van 6,95″ met TFT-kleuren en capacitief on-cell touchscreen

GEWICHT: 437 g

BATTERIJ: Oplaadbare lithium-ion batterij

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ: Maximaal 2 uur

CAMERARESOLUTIE :1080p (Externe camera)

BEELDVELD: 140 graden

FRAMERATE: Maximaal 30 FPS

In de doos:

– Garmin Catalyst™

– 32 GB microSD vooraf geïnstalleerd onder afgesloten compartiment; de extra kaartuitsparing aan de zijkant van het Catalyst toestel is extern toegankelijk voor geheugenuitbreiding

– Externe camera met gepolariseerde lenskap

– Kabel voor externe camera van 3,5 meter

– Krachtige zuignap voor voertuigen

– Magnetische steun met stroomvoorziening

– 1-inch verbindingsarm (2x)

– 1-inch armconnector

– Kabelklemmen

– Voertuigvoedingskabel

– Documentatie

Inbegrepen optionele accessoires

– 1-inch kogeladapter met schroefbevestiging

– USB-gegevenskabel

– Voertuigvoedingskabel van 12 V zonder stekker

– Extra plakstrook voor externe camera

Bandenspanningmeter en temperatuurmeter - NIEUW!

ALBI Engineering heeft een aantal topprodukten in het programma, waaronder deze nieuwe 2020-serie, handige serie Prisma bandenspanning- en temperatuurmeters. Bandenspanning is één van de belangrijkste factoren, net als de band- en asfalttemperatuur. Naast de normale functie als bandenspanningmeter, kunnen vooraf de 'koud' gemeten waarden opgeslagen worden en vergeleken worden met de actuele waarden. 

Er zijn verschillende types beschikbaar, met bijvoorbeeld stopwatch en infrarood of probe temperatuursensor. 

De digitale asfalt- en bandtemperatuur priksensor is speciaal gemaakt om de temperatuur van de band net onder de oppervlakte te meten. Tevens kan met deze bandtemperatuur pyrometer de asfalt- en luchttemperatuur worden gemeten en opgeslagen bij de drukmetingen.

- Goed afleesbaar, scherp display met backlight

- Hoge meetnauwkeurigheid, 0.01 bar resolutie, <0.1% nauwkeurig

- Meetwaarden geheugen 

- Auto power off

- IP55 Waterdicht

De volgende type meters zijn beschikbaar:

1. Bandenspanningmeter 5bar, digitaal, 0.1% nauwkeurig, geheugen (o.a. tijd/druk koud-warm), backlight   € 156.- ex btw

2. Bandenspanningmeter 5bar + stopwatch, digitaal, 0.1% nauwkeurig, geheugen (o.a. tijd/druk koud-warm), backlight, laptimes+split 4 rijders   € 165.- ex btw

3. Bandenspanningmeter 5bar + infrarood temperatuur sensor, digitaal, 0.1% nauwkeurig, geheugen (o.a. tijd/druk koud-warm + temp lucht-asfalt), backlight   € 231.- ex btw

4. Bandenspanningmeter 5bar+ infrarood temp. sensor + stopwatch, digitaal, 0.1% nauwkeurig, geheugen (o.a. tijd/druk koud-warm + temp lucht-asfalt), backlight, laptimes+split 4 rijders   € 239.- ex btw

5. Bandenspanningmeter 5bar, digitaal, 0.1% nauwkeurig, geheugen (o.a. tijd/druk koud-warm + temp lucht-asfalt), backlight + temperatuur priksensor € 295.- ex btw

6. Bandentemperatuurmeter met infrarood sensor, digitaal, 0-380 graden, backlight , geheugen (o.a. tijd/ temp lucht-asfalt)   € 155.- ex btw

7. Bandentemperatuurmeter met priksensor, digitaal, 0-200 graden, backlight , geheugen (o.a. tijd/ temp lucht-asfalt)   € 223.- ex btw

Meer info:website PrismaBestellen? Klik hier

 

Racelogic Pitlane Timer

Racelogic GPS Pitlane Timer voor perfecte pitstops bij een opgegeven minimum tijd. De Timer start op de lus ingang pitstraat (zelf in te geven), geeft daarna de snelheid weer en telt af naar 0 wanneer weer weg te rijden bij de pitbox. Daarna branden de leds tot pit exit lus rood indien bij huidige snelheid de minimum pitstop tijd niet gehaald wordt en groen als dit wel het geval is. De +/-tijd wordt gedurende het uitrijden gecalculeerd en weergegeven.

De data (tijd van lus tot pitbox, tijd van stilstaan, tijd tot pit exit en totaaltijd) wordt opgeslagen op sd kaart voor analyse.

Inclusief 10Hz GPS antenne, aansluitkabel en zuignapklem. € 900.- excl btw en verzendkosten UK.

Bestellen: Webshop

Pit Lane Timer demonstration video 1

Pit Lane Timer demonstration video 2

Gear indicator & Powershift

Grote, duidelijke gear-indicator met Nederlandse handleiding. Wordt aangesloten op elke sequentiële bak met potentiometer en daarna simpel te kalibreren. Diverse potentiometers leverbaar. Incl kabelboom op gewenste lengte. Vanaf € 250.- ex btw

Niet alleen displays, maar uiteraard ook alle oplossingen voor ieder merk sequentiële versnellingsbak mbt tot powershift (vol gas opschakelen), throttle blip (tussengas bij terugschakelen) en paddleshift systemen leverbaar.

Informeer naar de mogelijkheden!

Webshop